contact

Praktijkadres

Mijn praktijkadres voor individuele gesprekken is Prins Hendrikkade 193-C (Amsterdam Centrum, tegenover NEMO).

Hoe gaat de betaling voor de verzekerde zorg of coaching?

Voor de verzekerde zorg geldt dat het belangrijk om te weten is dat, omdat ik een contractvrije psycholoog ben, ik geen kosten direct bij je verzekeraar kan declareren. Ik stuur je elke maand een factuur met de sessies die we hebben gehad. Jij kan deze zelf indienen bij je verzekeraar als je voor vergoeding in aanmerking komt. Het gehele bedrag kan je vervolgens weer overmaken naar mij.

Coaching sessies zijn €75 voor een sessie van 45 minuten. Hier krijg je ook maandelijks een factuur voor.

Ik werk samen met Psycholoog Nederland. Informatie over behandeltarieven van Psycholoog Nederland kan je vinden op hun website: http://psycholoognederland.org/

Wachttijden

De wachttijd is ongeveer 3 weken voor intake & behandeling (update 6/1/2024)

Wanneer je de wachttijd te lang vindt kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen zo dat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart.

Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen)

Afspraak afzeggen

Een afspraak kan kosteloos tot 24 uur van te voren worden afgezegd.

Bij afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd wordt een zogenaamd “no-show” tarief á €75 in rekening gebracht. Dit geldt helaas ook bij ziekte en overmacht. Het bedrag wordt niet door je zorgverzekeraar vergoed. Ik zal wel samen met je kijken of er diezelfde dag of week nog een andere mogelijkheid is en/of de afspraak online door te laten gaan

8-weekse mindfulness training

De mindfulness trainingen die niet via PsyNL zijn, worden gegeven in Amsterdam Noord. Bij de mindfulness training krijg je voor aanvang van de training een factuur, deze dient voorafgaand aan de eerste bijeenkomst te zijn voldaan. Je kan je inschrijving voor de training kosteloos annuleren tot één maand voor aanvang. Daarna geldt een annuleringstarief van 50% van de totale kosten van deelname. Bij afzeggingen vanaf een week voor de start van een training wordt 100% in rekening gebracht.

Aanmelden

 

! Momenteel staan er geen eigen trainingen gepland, maar geef ik alleen Mindfulness trainingen voor cliënten van Psycholoog Nederland.

Om je aan te melden voor een training kan je een mail sturen naar:

info@mindfulmeer.nl

Ik neem daarna contact met je op voor een intakegesprek.

In dit gesprek kunnen we gezamenlijk bepalen of de training op dit moment bij je past.

Pas daarna wordt je aanmelding definitief.

Vul het formulier in voor vragen of om je aan te melden