contact

Praktijkadres

Mijn praktijkadres voor individuele gesprekken is Prins Hendrikkade 193-C (Amsterdam Centrum, tegenover NEMO).

Hoe gaat de betaling voor de BGGZ of Coaching?

Voor de BGGZ geldt dat het belangrijk om te weten is dat, omdat ik een contractvrije psycholoog ben, ik geen kosten direct bij je verzekeraar kan declareren. Omdat je bij de verzekeraar alleen aan het einde van een traject en alleen het vastgestelde bedrag voor het traject kan declareren stuur ik je een factuur voor je zorgverzekering na afronding van het traject. Jij kan deze zelf indienen bij je verzekeraar als je voor vergoeding in aanmerking komt. Het gehele bedrag voor het traject kan je vervolgens weer overmaken naar mij.

 

De kosten voor een coachings-gesprek van 45 minuten zijn €94,50. De kosten van de intake zijn €149,50.

 

Ik werk samen met Psycholoog Nederland. Informatie over behandeltarieven van Psycholoog Nederland kan je vinden op hun website: http://psycholoognederland.org/

Wachttijden

De wachttijd is normaal 2 á 3 weken voor intake & behandeling (update 14/12/2021)

Wanneer je de wachttijd te lang vindt kun je altijd contact opnemen met de zorgaanbieder of je zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Je zorgverzekeraar kan je ondersteunen zo dat je binnen 4 weken vanaf je eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart.

Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen)

Afspraak afzeggen

Een afspraak kan kosteloos tot 24 uur van te voren worden afgezegd.

Bij afspraken die korter dan 24 uur van tevoren worden afgezegd wordt de helft van het gesprekstarief in rekening gebracht. Voor afspraken die zonder bericht niet worden nagekomen wordt het gehele gesprekstarief in rekening gebracht. Voor afspraken van de BGGZ geldt dat je deze kosten niet kan declareren bij je zorgverzekeraar.

8-weekse mindfulness training

De mindfulness trainingen die niet via PsyNL zijn, worden gegeven in Amsterdam Noord. Bij de mindfulness training krijg je voor aanvang van de training een factuur, deze dient voorafgaand aan de eerste bijeenkomst te zijn voldaan. Je kan je inschrijving voor de training kosteloos annuleren tot één maand voor aanvang. Daarna geldt een annuleringstarief van 50% van de totale kosten van deelname. Bij afzeggingen vanaf een week voor de start van een training wordt 100% in rekening gebracht.

Aanmelden

Om je aan te melden voor een training kan je een mail sturen naar:

info@mindfulmeer.nl

Ik neem daarna contact met je op voor een intakegesprek.

In dit gesprek kunnen we gezamenlijk bepalen of de training op dit moment bij je past.

Pas daarna wordt je aanmelding definitief.

Vul het formulier in voor vragen of om je aan te melden